USB інстументи

Краще сказати, що це інструменти із живленням як в USB порту, тобто 5В. Головна їх перевага -- це мініатюрність. Їх можна брати собою для робіт поза мережею 220. Повербанк є майже в кожного, а то і кілька штук. Можна звичайно мати вбудований  в ручку акумулятор, тоді не треба буде взагалі ніяких шнурів.

Перший, що я був зробив прилад це викрутка:

Моторчик з редуктором і найдешевший набір біт з викруткою. Останню я і розтрощив і витяг тримач для біт. Це перший корпус, що я був роздрукував на 3D принтері. Получилось так собі. Тоді в діло пішли і епоксидка, і суперклей, і термопістолет, але вдалось щось таки склеїти. Викрутка має дві кнопки: чотна щоб крутилась, а синя переключає сторону. Навіть якщо зупинити мотор, струм споживання не первищує 200 мА, тому викрутка не має спалити USB порт чи зарядку. Такі ж викрутки продаються і в китайців.

 

Другий інструмент це паяльник. Жало брав в  китайців. Хоча є й готові паяльники по смішній ціні. Ручку я "виточив". Точніше обточив до потрібно діаметру і нарізав різьбу М8. Латунна гайка накручується на цю різьбу і тримає жало. Нагрівається паяльник швидко. Припой плавить хвацько.

USB інстументи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Догори